INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ

INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ

sábado, 19 de diciembre de 2009

5. TANCAMENT DE L´ASSIGNATURA I AVALUACIÓ

El blog personal elaborat per a l´assignatura com a activitat transversal durant el semestre m´ha ajudat a col·locar i organitzar els coneixements que s´anaven treballant i adquirint de manera cronològica.
D´aquesta manera es pot comprovar l´evolució dels coneixements que en un principi podien ser més pobres i sense fonaments sòlids a uns coneixements més amplis i amb fonamentació.

En altres assignatures també he hagut de treballar en format blog, per exemple, en el diari de pràctiques, i va ser un avantatge haver treballat abans en l´elaboració d´aquest.

Com vaig comentar a la primera aportació d´aquest blog, aquest format era ben nou per mi.

La meva avaluació de l´assignatura és molt positiva. Tan pel fet d´haver descobert els blogs i les webquest, com a eines de treball, d´aprenentatge i d´intercanvi, com per l´evolució sobre el fenomen de la interculturalitat.
Amb els treballs de l´assignatura he augmentat en coneixements sobre el fet intercultural, que és una realitat de la nostra societat, ampliant el meu vocabulari, coneixent la història i sobretot valorant, analitzant i avaluant com treballar-la.

Ha estat una assignatura molt dinàmica i pràctica, que també ens ha apropat a les noves tecnologies (elaboració del blog i la webquest) per poder ser treballades dins la interculturalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario