INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ

INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ

jueves, 26 de noviembre de 2009

3. SEGUIMENT I EVOLUCIÓ DE LA WEBQUEST

Quan vaig veure escrit Webquest a les intruccions de la pac hem vaig preguntar, i això?
Per mi era totalment nou aquest món.

Juntament amb els companys de grup, Carles i Ivonne, hem vaig endinsar i familiaritzar dins la creació de la webquest i tot el que l´envolta. El seu format, l´ordre, les indicacions... Després de registra-nos, vam decidir que la WQ aniria adreçada al professorat i que seria interessant tractar el món del cinema. Així va començar el nostre treball. Ha estat un bon grup de treball. El Carles ha estat el nostre guia per aquest món i ens ha anat orientant. Hem anat fent la WQ entre els tres, comentant, retocant, aportant idees...

La nostra WQ tracta sobre la interculturalitat i el cinema i va orientada al professorat, donant un seguit de consells didàctics sobre com es pot tractar la interculturalitat a les aules.

La proposta didàctica parteix del treball de tria de pel·lícules, de la seva visualització i d´un seguit d´activitats posteriors.
Els alumnes han de fer un seguit d´activitats on es treballen els conceptes de relacions culturals, dinàmiques de canvi, globalització, diversitat... Les activitats proposades són debats i col·loquis, dramatitzacions en grup, creació de material explicatiu...
Tot depenent de les pel·lícules seleccionades es pot treballar des d´una òptica més etnocentrista cap a una vessant més intercultural.

A la WQ hi ha links que ens porten a multitud de pel·lícules.

Aquest procés ha de portar als alumnes a reflexionar sobre el fenòmen de la interculturalitat i l´estat actual de les societats.

Aquesta és l´adreça de la nostra WQ:
http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_derecha_w.php?id_actividad=4830&id_pagina=1

No hay comentarios:

Publicar un comentario